Antiquariaat 'De Witte Ganzenveer'


Elsbeek 6 8033 BB Zwolle
06-46102827 Klik om te bellen

Over Antiquariaat 'De Witte Ganzenveer'

Internet Antiquariaat 'De Witte Ganzenveer' beschikt over een zeer gevarieerd aanbod van antiquarische en in goede staat verkerende unieke tweedehands boeken in vele categorieën. Op de markt van ‘het betere gebruikte boek’ onderscheiden wij ons door kwaliteit te koppelen aan een scherpe prijs.

Ons klantvriendelijke, jonge antiquariaat heeft voor zowel de hobbylezer als de verzamelaar in de vele categorieën een ruime sortering bijzondere boeken en stripboeken. Door gerichte aankopen wordt het assortiment op deze site dagelijks uitgebreid. De beschrijving van aanvullingen en verkochte exemplaren zijn altijd up-to-date.

Al onze bestellingen worden zorgvuldig afgehandeld, verpakt en verzonden. In tegenstelling tot vele verkopers trachten wij altijd zo goed en uitgebreid mogelijk de staat van elk boek en waar mogelijk eveneens de inhoud te vermelden. Voor specifieke vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wij hebben echter veel meer boeken in voorraad.

Ook kopen wij grotere partiijen boeken in. Deze dienen echter in een goede tot zeer goede staat te verkeren. Wij hebben in principe belangstelling voor boeken over onderwerpen als:

topografie, klokken, scheepvaart, oorlog, archeologie,  bijen, stenen en mineralen etc.


Foto's

Antiquariaat 'De Witte Ganzenveer' in het kort

Online mogelijkheden

Online bestellen
Online catalogus
Online reserveren

Specialisaties

Topografie

2e hands boeken

Ja

Onze locatie

Antiquariaat 'De Witte Ganzenveer'


Elsbeek 6 8033 BB Zwolle
06-46102827 Klik om te bellen