Bazarow.com


Postbus 595 3700 AN Zeist
085 303 2743 Klik om te bellen

Over Bazarow.com

Bazarow is een verkopende boekensite, waar je meer kan doen dan alleen boeken kopen. We bieden je ook recensies, nieuws, een agenda en zelfs een digitaal magazine; oftewel, alles wat een echte boekenfan nodig heeft en dat op één site. 

Bazarow kijkt bovendien verder dan de online wereld en wil eraan bijdragen dat de boekensector levendig en gezond blijft. Dat doen we op de volgende manier:

1. Ondersteunen schrijvers en vertalers
Van de verkoop van elk fysiek boek (boven de € 17,50) gaat 1 euro van de opbrengst extra naar schrijvers en vertalers. 
2. Op de tweede plaats respecteren we de standaard inkoopkorting op boeken. Hoe groot we ook worden, we gaan niet met uitgevers onderhandelen om hogere kortingen te krijgen. Zo worden de uitgevers sterker!
3. Inmiddels zijn wij samengegaan met Bookaroo, samen sta je immers sterk. In het verlengde van hun idealen gaan we er alles aan doen om de boekhandels te steunen. We werken momenteel aan een plan om de uitlevering van boeken via de boekhandels te doen, waarbij we het systeem van Bookaroo gebruiken en aanpassen aan de hand van hun ervaringen.

Daarnaast onderscheidt Bazarow.com zich van andere aanbieders door het leveren van goede service en een persoonlijke afhandeling

Voor boeken en schrijvers

Foto's

B

Bazarow.com in het kort

Online mogelijkheden

Online bestellen
Online catalogus

Specialisaties

Christelijke boeken
Filosofie
Geschiedenis
Grootletter boeken
Kinderboeken
Kookboeken
Kunstboeken
Literatuur
Medisch
Muziekboeken
Reisboeken
Sportboeken
Stripboeken
Studieboeken
Talen

Artikelen

Waarom Bazarow en De Leesclub van Alles?

2 websites, 1 doel: alles voor boeken Wij ondersteunen schrijvers, vertalers, uitgevers, boekhandels én lezers Bazarow en De Leesclub van Alles maken de boekenmarkt weer gezond. Dat doen we door...

Onze locatie

Logo Bazarow.com

Bazarow.com

Bazarow.com


Postbus 595 3700 AN Zeist
085 303 2743 Klik om te bellen