sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Borgerbrink 41
    7812 NB Emmen
  • 0683971579
  • Website

Boekplaats

Boekplaats is een bedrijf dat tweedehands boeken verkoopt en is gestart in Coronatijd. De verkoop van boeken gaat grotendeels via de eigen website, maar ook op boekenmarkten en -kramen. Zeker in de tijd dat we meer vanuit huis doen, is een online winkel toch iets makkelijk en handiger.

Er is dus geen fysieke winkel, maar boeken mogen wel opgehaald worden als deze wens er is. Anders worden de boeken netjes naar u opgestuurd. 

Alle boeken die worden verkocht zijn in goede staat of in nieuwstaat. Mocht het anders zijn (bij exclusievere boeken) dan staat dit er altijd goed bij vermeld en zijn foto's toegevoegd. 

Er zijn diverse genres van boeken. De meeste boeken zijn romans en thrillers/spanning, maar op de site staan ook kinderboeken, sportboeken, biografieen, kookboeken, etc. Ook zijn er pakketten gemaakt, waarbij u meerdere boeken van dezelfde schrijven in een keer kan kopen (en dan uiteraard ook wat voordeliger).

Op de website staan niet altijd alle boeken. Dus mocht u een boek zoeken, laat dit dan vooral weten, zodat we in de voorraad kunnen kijken en eventueel voor u op zoek kunnen. 

Met veel plezier geven we boeken een nieuw leven, zodat we plezier en kennis blijven delen.

Met vriendelijke groet,

Mike van BoekplaatsBoekplaats in het kort

2e hands boeken:

Ja

Koopavond op vrijdag:

Nee

Koopavond op donderdag:

Nee

Online mogelijkheden

  • Online bestellen
  • Online catalogus