sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Pelsterstraat 27/29
    9711 KH Groningen
  • 0503188591

Berger & De Vries / Bookmaker

Antiquariaat Berger & De Vries bestaat sinds 1994 en wordt gerund door twee boekhandelaren, Alie Berger en Michel de Vries. Eerder riep Boekenpost, Tijdschrift voor boek- en prentliefhebbers, de eigenaren uit tot Antiquaren van het Jaar 2011.

De Vries rondde in 2013 zijn zesjarige voorzitterschap van de Bond van Handelaren in Oude Boeken (BOB) af en was onder meer verbonden aan het beurscommitee van de Amsterdam Antiquarian Book, Map & Printfair.
Behalve dat organiseert en initieert Berger & De Vries diverse activiteiten waaronder de boekenprijs Best Beschreven Boeken, kunstenaarsboekenbeurs Inkfest, en diverse andere markten, beurzen en exposities.

Tegenwoordig organiseert Berger & De Vries onder meer Dingen 050, een voortzetting van de Groninger Zomermarkten. De markt richt zich op aanbieders van (en publiek voor) vintage, kunst, design, vinyl, antiek en (antiquarische) boeken.

De nadruk van het boekenaanbod van het antiquariaat ligt bij kunst, kunstenaarsboeken, bijzondere typografie, reclame-uitgaven en bedrijfscatalogi. Ook oude antiquarische boeken, literatuur, filosofie, Groningana en andere onderwerpen hebben de belangstelling. Daarnaast kunt u in de winkel affiches, prenten, oude kaarten en vinyl-klassiekers vinden.

Last but not least is er Bookmaker. Dit is een vast onderdeel van de winkel dat niettemin altijd in beweging is. Tweewekelijks wordt een 'nieuwe voorraad' goedkoop geprijsde boeken neergezet. Dit unieke winkelconcept heeft gedurende vele jaren een trouwe klantenschare getrokken.

Berger & De Vries werkt met zoeklijsten en met onregelmatig verschijnende catalogi en nieuwsbrieven (over exposities of anderszins) waarvoor u zich in kunt schrijven.

Laat u verrassen en kom eens langs. Ons motto: Wij hebben de boeken die รน zoeken!


Berger & De Vries / Bookmaker in het kort

2e hands boeken:

Ja

Koopavond op vrijdag:

Nee

Koopavond op donderdag:

Ja