sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Elsbeek 6
    8033 BB Zwolle
  • 06-46102827

Antiquariaat 'De Witte Ganzenveer'

Internet Antiquariaat 'De Witte Ganzenveer' beschikt over een zeer gevarieerd aanbod van antiquarische en in goede staat verkerende unieke tweedehands boeken in vele categorieën. Op de markt van ‘het betere gebruikte boek’ onderscheiden wij ons door kwaliteit te koppelen aan een scherpe prijs.

Ons klantvriendelijke, jonge antiquariaat heeft voor zowel de hobbylezer als de verzamelaar in de vele categorieën een ruime sortering bijzondere boeken en stripboeken. Door gerichte aankopen wordt het assortiment op deze site dagelijks uitgebreid. De beschrijving van aanvullingen en verkochte exemplaren zijn altijd up-to-date.

Al onze bestellingen worden zorgvuldig afgehandeld, verpakt en verzonden. In tegenstelling tot vele verkopers trachten wij altijd zo goed en uitgebreid mogelijk de staat van elk boek en waar mogelijk eveneens de inhoud te vermelden. Voor specifieke vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wij hebben echter veel meer boeken in voorraad.

Ook kopen wij grotere partiijen boeken in. Deze dienen echter in een goede tot zeer goede staat te verkeren. Wij hebben in principe belangstelling voor boeken over onderwerpen als:

topografie, klokken, scheepvaart, oorlog, archeologie,  bijen, stenen en mineralen etc.Foto's van Antiquariaat 'De Witte Ganzenveer'Antiquariaat 'De Witte Ganzenveer' in het kort

2e hands boeken:

Ja

Koopavond op vrijdag:

Nee

Specialisaties

  • Topografie

Koopavond op donderdag:

Nee

Online mogelijkheden

  • Online bestellen
  • Online catalogus
  • Online reserveren