Boekplaats


Borgerbrink 41 7812 NB Emmen
0683971579 Klik om te bellen

Over Boekplaats

Boekplaats is een bedrijf dat tweedehands boeken verkoopt en is gestart in Coronatijd. De verkoop van boeken gaat grotendeels via de eigen website, maar ook op boekenmarkten en -kramen. Zeker in de tijd dat we meer vanuit huis doen, is een online winkel toch iets makkelijk en handiger.

Er is dus geen fysieke winkel, maar boeken mogen wel opgehaald worden als deze wens er is. Anders worden de boeken netjes naar u opgestuurd. 

Alle boeken die worden verkocht zijn in goede staat of in nieuwstaat. Mocht het anders zijn (bij exclusievere boeken) dan staat dit er altijd goed bij vermeld en zijn foto's toegevoegd. 

Er zijn diverse genres van boeken. De meeste boeken zijn romans en thrillers/spanning, maar op de site staan ook kinderboeken, sportboeken, biografieen, kookboeken, etc. Ook zijn er pakketten gemaakt, waarbij u meerdere boeken van dezelfde schrijven in een keer kan kopen (en dan uiteraard ook wat voordeliger).

Op de website staan niet altijd alle boeken. Dus mocht u een boek zoeken, laat dit dan vooral weten, zodat we in de voorraad kunnen kijken en eventueel voor u op zoek kunnen. 

Met veel plezier geven we boeken een nieuw leven, zodat we plezier en kennis blijven delen.

Met vriendelijke groet,

Mike van Boekplaats

Boekplaats in het kort

Online mogelijkheden

Online bestellen
Online catalogus

2e hands boeken

Ja

Onze locatie

Boekplaats


Borgerbrink 41 7812 NB Emmen
0683971579 Klik om te bellen