Edufit BV


Graaf Florisweg 30 30 2805 AL Gouda
0182 519 292 Klik om te bellen

Educatieve uitgaven gericht op didactiek
Voor onderwijsprofessionals, trainers en coaches
Gericht op doceren, ontwerpen, toetsen en coachen

Over Edufit BV

Missie

Edufit is opgericht in 1988 en heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdig onderwijskundig trainings- en adviesbureau en uitgeverij met als missie het verder verbeteren van de kwaliteit van het onderwijs door het inspireren, stimuleren en faciliteren van professionals en organisaties op het gebied van onderwijs, trainingen en educatie. Edufit stimuleert persoonlijke- en professionele groei, gebaseerd op een stevig fundament.

Aanbod

In het kader van inspireren en stimuleren heeft Lia Bijkerk van Edufit verschillende boeken geschreven over activerende didactiek, toetsen en begeleiden van persoonlijke en professionele groei. Deze boeken zijn uitgegeven bij uitgeverij BSL en nu alleen nog maar verkrijgbaar via de webshop van Edufit.

  • Basiskwalificatie examinering
  • Activerend opleiden
  • Haal het beste uit jezelf voor deelnemers en begeleiders
  • Het gaat steeds beter - werkvormenboek

Eigen uitgeverij

In 2024 heeft Lia Bijkerk samen met fotografe Iris Loonen een fotokaartenset met werkvormenboek uitgegeven onder de naam 'Inspireren met beelden'. Hiermee kunnen docenten, trainers, coaches hun deelnemers stimuleren tot diepere gesprekken en mooie associaties op het onderwerp dat onder de aandacht moet worden gebracht.

Visie

De visie van waaruit Edufit werkt komt samen in de vijf letters van DRIVE:

Doelen
Respect
Intrinsieke motivatie
Variatie
Expertise, Enthousiasme & Ervaring

BDB- en BKE-Competenties

Op de website van Edufit krijg je een duidelijk beeld van de zes competenties waar het accent op ligt bij het professionaliseren van onderwijs en bedrijfsopleidingen. Het aanbieden van een Basisdidactische bekwaamheid (BDB) opleiding voor hbo-docenten met de daarbij behorende materialen en boeken is de onderligger voor de competenties: ontwerpen, doceren, toetsen, begeleiden, professionaliseren en digitaliseren. De leergang activerend opleiden (BDB) is een geaccrediteerde post-hbo opleiding bij het CPION.

Alles gericht op de praktijk

De praktische toepassing van onderwijskunde is een absolute meerwaarde van het aanbod van Edufit BV. De enthousiaste reacties van de gebruikers van de boeken, materialen en trainingen spreken voor zich.

Foto's

Fotokaartenset met werkvormenboek 'Inspireren met beelden'

Edufit BV in het kort

Online mogelijkheden

Online bestellen

Specialisaties

Coaching
Didactiek
Educatieve boeken

Onze locatie

Edufit BV


Graaf Florisweg 30 30 2805 AL Gouda
0182 519 292 Klik om te bellen