Fiep Westendorp Webshop


Staalweg 1 2612 KK Delft
015 200 1025 Klik om te bellen

Over Fiep Westendorp Webshop

Alles van Fiep!

Op de officiële Fiep Westendorp Webshop vind je het grootste assortiment kinderboeken, speelgoed, ansichtkaarten, kinderkamer-behang, keukenartikelen en vele andere producten met illustraties van Fiep Westendorp, een van de bekendste illustratoren van Nederland. Natuurlijk vind je hier ook alle bekende boeken van Fiep zoals 'Pluk van de Petteflet', 'Floddertje' en uiteraard 'Jip en Janneke', het beroemdste voorleesboek van Nederland.

Tegenwoordig zijn er nog veel meer kinderboeken van Fiep Westendorp verkrijgbaar dan alleen de beroemde klassiekers. Elk jaar verschijnen de illustraties van Fiep in allerlei nieuwe uitgaven, zoals het bijzondere Jip en Janneke pop-up boek, dat uitklapt als een papieren speelhuis, of het interactieve peuter-ontdekboekje ‘Het jaar rond met Fiep’ met draai- en schuifluikjes, of het boekje ‘Puzzelen met de dieren van Fiep’ met echte legpuzzels op de pagina’s.  

De tekeningen van Jip en Janneke, Pluk en Floddertje komen vooral op papier goed tot zijn recht. Op de webshop is dan ook een grote collectie ansichtkaarten verkrijgbaar; in mapjes, als gevouwen kaart of als enkele ansichtkaart. Superleuk als verjaardagskaart, geboorte felicitatie of zomaar, om iemand een hart onder de riem te steken.  En in de winterperiode zijn er ook diverse Fiep-kerstkaarten verkrijgbaar.

Meer dan alleen kinderboeken

Het werk van Fiep Westendorp is supereigentijds, zodat er ook diverse andere artikelen gemaakt worden die gedecoreerd zijn met de tekeningen van Fiep; leuk kinderservies en bestek, Storytiles tegeltjes, theedoeken…..te veel om op te noemen. De baby- of kinderkamer kan bijna in zijn geheel in Fiep-stijl uitgevoerd worden! Met de Fiep Westendorp muurstickers, het kinderkamerbehang, posters en verlichting kom je een heel eind, voor een echte Pluk of Jip en Janneke kinderkamer! De laatste tijd zijn vooral de muurstickers en de behangpanelen populair, een snelle manier om een lege wand te decoreren. En bovendien kun je de stickers of het behang makkelijk verwijderen als je kindje in een nieuwe fase komt!

? Grootste assortiment ? Voor 16:00 besteld, morgen in huis ? Gratis verzending vanaf € 29,-

Fiep Westendorp Webshop in het kort

Online mogelijkheden

Online bestellen

Specialisaties

Kinderboeken

Onze locatie

Fiep Westendorp Webshop


Staalweg 1 2612 KK Delft
015 200 1025 Klik om te bellen