H. de Vries Boeken


Gedempte Oude Gracht 27 2011 GK Haarlem
023 5319458 Klik om te bellen

Over H. de Vries Boeken

H. de Vries Boeken is sinds 1905 een zelfstandige, onafhankelijke boekhandel. Met meer dan een eeuw verkoopervaring en uitgegroeid tot een van de grootste zelfstandige boekhandels van Nederland kunnen wij voldoen aan de specifieke wensen van de particuliere, zakelijke en studieboeken klant. In 2005 is de dienstverlening van H. de Vries Boeken bekroond met de verlening van de titel hofleverancier.

In de Algemene Boekhandel, een zeer karakteristieke winkel in het centrum van Haarlem, worden algemene en wetenschappelijke boeken verkocht aan particulieren.

De vestiging in vijf eeuwenoude panden die met elkaar verbonden zijn door een moderne binnentuin, zorgt ervoor dat klanten met veel plezier in de winkel rondlopen en graag terugkomen. Door de brede sortering en de professionele en klantvriendelijke medewerkers is de winkel een begrip in Haarlem en wijde omgeving. De winkel heeft de afgelopen jaren dan ook prijzen gewonnen als mooiste winkel van Haarlem en klantvriendelijkste winkel van Haarlem.

Het inkoop- en voorraadbeleid is geheel in eigen handen en richt zich op kwaliteit en actualiteit. Gezichtsbepalend voor de winkel zijn de afdelingen Nederlandse en Engelse literatuur, geschiedenis, economie, kinderboeken, reis-, kook- en tuinboeken. Ook voert de winkel een groot assortiment psychologie, pedagogie, filosofie, godsdienst, recht en automatisering.
Een speciale vermelding verdient de zeer sfeervolle kunstafdeling.

Activiteiten
Regelmatig worden activiteiten georganiseerd: signeersessies, lezingen, presentaties, debatten. Afgelopen jaren waren onder andere Cees Fasseur, Charlotte Dematons, Peter van Straaten, Benoîte Groult en Dennis van der Geest bij ons te gast.

H. de Vries Boeken in het kort

Online mogelijkheden

Online bestellen
Online catalogus
Online reserveren

Specialisaties

Kinderboeken
Literatuur
Luisterboeken
Medisch
Muziekboeken
Reisboeken
Sportboeken
Studieboeken
Talen

Koopavond op donderdag

Ja

Onze locatie

H. de Vries Boeken


Gedempte Oude Gracht 27 2011 GK Haarlem
023 5319458 Klik om te bellen