Jansen & de Feijter


Emmastraat 6 6881 ST Velp
0263628959 Klik om te bellen

Over Jansen & de Feijter

Boekhandel Jansen & de Feijter uit Velp is in 1998 opgericht door Anneke de Feijter en Walter Jansen. Al snel werd de boekhandel een begrip in de regio: goede en deskundige medewerkers, een mooi assortiment en veel lezingen en literaire activiteiten. De winkel ontwikkelde zich tot de literaire hangplek en de culturele dorpskroeg van Velp.
Een passie voor boeken is een motto dat na bijna twintig jaar nog altijd springlevend is.
Jansen & de Feijter werkt samen met veel culturele instellingen uit de regio.
Sinds 2013 beschikken we ook over een grote afdeling klassieke muziek met ca. 6.000 titels. Lucas Guitink, oud-medewerker van Muziekwinkel Bergmann versterkt het team van Jansen & de Feijter en is voor advies aanwezig op maandag, vrijdag en zaterdag.
Voorjaar 2013 heeft de winkel een metamorfose ondergaan. Begin 2013 deed Jansen & de Feijter als een van de eerste winkels een succesvolle crowdfunding waarmee een verbouwing kon worden gerealiseerd en de aanleg van een theetuin achter de winkel. Onder het motto Lezen & Laven kan het publiek nu genieten van een goede koffie of thee, zoete lekkernijen uit eigen keuken, een lunch en van een lekker glas wijn.
Najaar 2014 is Jansen & de Feijter in Arnhem gestart met Het Colofon - Boekhandel in oprichting, een boekhandel en conceptstore. De winkel in Arnhem is gevestigd in de Bakkerstraat nr. 56 in het royale pand waar vroeger de Palace-bioscoop was gevestigd (spreek uit: Pallas) en tot voor kort de firma Houtbrox. Deze winkel biedt ruimte aan anderen voor een pop-up of shop-in-the-shop en verkoopt naast boeken ook vintage meubeltjes en design. Een jaar geleden is Het Colofon uitgebreid met een shop met streekproducten en een lunchroom. De boekhandel is nog volop in oprichting en zal nooit af zijn. De crowdfunding heeft inmiddels ruim 120.000 euro opgeleverd en u kunst nog meedoen!

Foto's

winkelinterieur Boekhandel Jansen & de Feijter

Jansen & de Feijter in het kort

Online mogelijkheden

Online bestellen
Online reserveren

Specialisaties

Geschiedenis
Kinderboeken
Kookboeken
Literatuur en poëzie
Reisboeken

Koopavond op vrijdag

Ja

Onze locatie

Jansen & de Feijter


Emmastraat 6 6881 ST Velp
0263628959 Klik om te bellen