kinderboekwinkel Alice in Wonderland


Piet Heinstraat 2 2518 CH 's-Gravenhage
0703106992 Klik om te bellen

Over kinderboekwinkel Alice in Wonderland

Over kinderboekwinkel Alice in Wonderland…

Kinderboekwinkel Alice in Wonderland aan het Piet Heinplein nummer 2 is al ruim 30 jaar een begrip in Den Haag. Als enige boekwinkel helemaal gespecialiseerd in kinderboeken.

Van babyboekjes, prentenboeken tot aan Young Adult en alles daartussenin. Het assortiment kinderboeken is zeer breed, er is voor elk kind en elk type lezer is er wat te vinden. Zo is er een hele kast met leesboekjes op AVI-niveau, maar ook makkelijk lezen boekjes en dyslexieboeken. Ook als u in het onderwijs, in de kinderopvang of op een andere manier met kinderen werkt, kunt u bij ons terecht.

Elke maand hebben we allerlei activiteiten in de winkel. Poppenkastvoorstellingen voor peuters en kleuters, en het kindertheater van KABOEM! Ook komen er regelmatig schrijvers voorlezen en vertellen over hun boeken en nog veel meer. Kijk hiervoor op Facebook en hou de website in de gaten… of schrijf je in voor de digitale nieuwsbrief, het Alice Kinderboekwinkelnieuws.

Bij ons staan kennis van boeken en een fijne sfeer voorop. Kinderen kunnen lekker in een hoekje spelen en in boekjes kijken en lezen. U wordt geholpen door een van de eigenaren, Yvon of Stefan. Hun ruime ervaring in werken met kinderen en kennis van kinderboeken maken dat u bij Alice zeker zult slagen.

Leuk om te weten is dat Yvon en Stefan zelf ook kinderboeken schrijven en illustreren. Daarbij maakt en speelt Stefan kindertheatervoorstellingen.

Kom snel een keer kijken in onze gezellige kinderboekwinkel.

Foto's

kinderboekwinkel Alice in Wonderland in het kort

Online mogelijkheden

Online bestellen

Specialisaties

Kinderboeken

Onze locatie

kinderboekwinkel Alice in Wonderland


Piet Heinstraat 2 2518 CH 's-Gravenhage
0703106992 Klik om te bellen