LAPPA Books International BV


Karel Doormanhof 3 3134 CW Vlaardingen

Over LAPPA Books International BV

Het creatieve brein achter de meertalige, interactieve LAPPA® prentenboeken voor kinderen van 0 - 6 jaar, en geeft deze prentenboeken uit. Wij leveren rechtstreeks aan o.a. (school) bibliotheken, organisaties, opvanglocaties, boekhandels en aan particulieren

Wij leveren:

-LAPPA® prentenboeken - meertalig, interactief met kijkplaat, 14 'vriendjesvragen' en een leuke opdracht, voor kinderen van 3-6 jaar.

- LAPPA® Little - meertalige prentenboeken voor baby's en peuters van 0-3 jaar (vanaf 09/22 bij ons te bestellen)

Bij een meertalige opvoeding is het belangrijk, dat zowel de thuistaal als de nieuw te leren taal aandacht krijgen. De thuistaal is immers de basis, waarop een nieuwe taal wordt geleerd. Kinderen, bij wie het spreken van de thuistaal gestimuleerd wordt, ontwikkelen een goede basis om de nieuwe taal goed te leren spreken en te begrijpen. Voorlezen en praten met het jonge kind spelen daar een belangrijke rol in. Daarom bevatten de LAPPA® prentenboeken zowel het Nederlands als de thuistaal. Geschikt voor jonge kinderen van 0-6 jaar.

Onze meertalige prentenboeken zijn in vele talencombi's te bestellen. Bekijk ons volledige talenaanbod op www.lappabooks.nl

Ook maken wij in opdracht LAPPA prentenboeken voor jouw bedrijf of organisatie. In opdracht maakten we 'PIEP' (NL-Gronings) voor Veiligheidsregio Groningen. Op dit moment realiseren wij LAPPA Little - meertalige peuterboeken, 6 delen, in opdracht van Peutercentra Velsen.

LAPPA bouwt samen met kinderen wereldwijd aan een gezonde, vriendelijke wereld

Foto's

LAPPA Books International BV in het kort

Specialisaties

Kinderboeken

Team

Onze locatie

Logo LAPPA Books International BV

LAPPA Books International BV

LAPPA Books International BV


Karel Doormanhof 3 3134 CW Vlaardingen