Tweedehandsboek EU


Stenenkamerstraat 82 6674 AW Herveld

Over Tweedehandsboek EU

Ik verkoop een gedeelte van mijn boekenverzameling. Al 60 jaar koop en verzamel ik boeken over allerlei onderwerpen. Voor sommige onderwerpen heb ik nu minder belangstelling en van veel jeugdboeken kan ik nu wel afstand van doen.

De verzameling is zo divers en uitgebreid omdat ik van kennissen en collega's veel boeken heb gekregen waarvan zij afstand deden. Ik kon daar toen geen nee tegen zeggen.

Mijn vrouw vindt het nu wel tijd worden e.e.a. van de hand te doen. Dus probeer ik via allerlei kanalen boeken te verkopen. Ik heb onder andere een account bij boekwinkeltjes en ook heb ik een eigen website, tweedehandsboek.eu.

Ik vind het leuk deze website bij te houden, en veel contacten met kopers zijn leuk. Soms vinden ze bij mij het laatste exemplaar voor hun verzameling, soms heeft hun vader aan het boek meegewerkt.

Op deze website staan zo'n 2300 boeken, dus mijn vrouw heeft wel een punt dat ik wat op moet ruimen. Mijn verzameling boeken waar ik nog geen afstand van kan doen bestaat nog uit zo'n 1000 boeken.

Bezoek mijn website en kijk of er iets voor je bij zit. Succes.

Groeten,

G. de Bruijn

Tweedehandsboek EU in het kort

Online mogelijkheden

Online bestellen
Online catalogus

2e hands boeken

Ja

Onze locatie

Tweedehandsboek EU


Stenenkamerstraat 82 6674 AW Herveld