vd Kreek Kantoorboekhandel B.V.


Lievevrouwestraat 12/14 4611 JK Bergen op Zoom
0164 234 500 Klik om te bellen

Over vd Kreek Kantoorboekhandel B.V.

Al meer dan 100 jaar is Van der Kreek een begrip in de binnenstad van Bergen op Zoom. In de loop der jaren heeft ons bedrijf vele ontwikkelingen doorgemaakt, maar er is altijd één ding hetzelfde gebleven: onze authentieke en persoonlijke service. Naast ons ruime assortiment aan boeken bieden wij ook alle kantoor gerelateerde artikelen die je, als bedrijf of als particulier, nodig hebt. Of het nu gaat om een bureautafel of een bureaustoel, bij Van der Kreek vind je wat je nodig hebt.

Daarnaast zijn wij ook al ruim 100 jaar dé winkel voor de kunstenaar in de ruimste zin van het woord in de regio Bergen op Zoom. Wij bieden niet alleen professionele kunstenaars een groot assortiment kunstenaarsartikelen, maar ook hobbyisten, scholen, academies en universiteiten zijn bij ons bij het juiste adres. Of het nu gaat om kunstenaarsbenodigdheden (zoals schildersdoeken, schildersezels, penselen, acrylverf etc.), tekenmaterialen, ontwerp- en presentatiematerialen of inlijsten, je vindt alles onder één dak bij All Office Van der Kreek!

Naast de webwinkel hebben wij ook één fysiek winkel in Bergen op Zoom waar vakbekwaam personeel klaar staat om je te adviseren bij jouw keuze van de juiste materialen. Tevens organiseren wij regelmatig schilder-, teken en andere gerelateerde workshops en demo's voor de kunstenaar en hobbyist vanuit onze vestiging.

All Office Van der Kreek onderscheidt zicht door het uitgebreide (online) assortiment boeken, kantoorbenodigdheden en kunstenaarsbenodigdheden die tegen scherpe prijzen worden aangeboden.

Al meer dan 100 jaar de boekenspecialist in de regio Bergen op Zoom!

Online mogelijkheden

Online bestellen
Online catalogus

Onze locatie

vd Kreek Kantoorboekhandel B.V.


Lievevrouwestraat 12/14 4611 JK Bergen op Zoom
0164 234 500 Klik om te bellen